Klaartje Kuypers bundelt krachten met Havas Media

(Amsterdam) Havas Media heeft de activiteiten van Cosmosmedia N.V. (CosmosHealth) geacquireerd. CosmosHealth is sinds 2008 actief op de markt van mediaplanning en inkoop, met name in de niche van Health Care Professionals (HCP’s). Het portfolio sluit nauw aan bij de activiteiten van Havas Media op het gebied van health marketingservices, welke in deze tijd belangrijker zijn dan ooit.

De acquisitie van het portfolio van Cosmos Media en het samenvoegen van activiteiten met die van Havas betekent dat zowel nationaal als internationaal de communicatie in de medische wereld versterkt wordt. Het sluit bovendien aan op Havas Health & You, een internationaal Medical Center of Expertise met specialistische diensten in media, creativiteit, data, digital en content marketing.

Havas directeur Thijs Muller: “We’re hitting the ground running in een segment dat nu al onze aandacht vraagt. Met dit portfolio, de kennis en de specialisten van Cosmos samengevoegd met onze huidige health activiteiten, nemen we meteen een marktleiderspositie in.”

Namens Cosmos, Bertil Koop: “Havas heeft ons een superieur aanbod gedaan, dat goed aansluit bij het verwachtingspatroon van onze opdrachtgevers, die allemaal ook in meerdere landen opereren welke hun eigen aanpak vereisen.”

Voor meer informatie over de acquisitie of voor een interview met Thijs Muller en Bertil Koop, neem contact op met Rogier van Kralingen, rogier@thewholestory.eu / 06-25090825.

Over Havas Group

Havas Group is één van s ’werelds grootste communicatie holdings. Vanuit meer dan 100 landen werken 20.000 communicatiespecialisten aan Meaningful Connections tussen mensen en merken door creativiteit, media en innovatie. Havas Group is onderdeel van Vivendi.

thing of the week

I’m sooo excited, I just can’t hide it…